Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Така електронна адреса вже зареєстрована!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
GeForce RTX3060 Inno3D Twin X2, 8GB GDDR6 128bit, PCI Express (N30602-08D6-11902130)

GeForce RTX3060 Inno3D Twin X2, 8GB GDDR6 128bit, PCI Express (N30602-08D6-11902130)

Код товару: N30602-08D6-11902130
Код ТДБ: 846347

Відеокарта INNO3D GeForce RTX 3060 Twin X2 використовує графічний процесор NVIDIA RTX другого покоління та пропонує дивовижні можливості апаратного трасування променів.


Архітектура NVIDIA Ampere з ядрами RT другого покоління, тензорними ядрами третього покоління, новими потоковими мультипроцесорами і супершвидкісною G6Х пам'яттю забезпечує приголомшливі візуальні ефекти та неймовірно високу частоту кадрів в іграх і творчих додатках. У порівнянні з архітектурою попереднього покоління, вона в 1,9 рази підвищує продуктивність на ват. Серія RTX 30 забезпечує графічні можливості будь-якого, включно до 8K, розширення.


Підвищуйте швидкість реакції, прицілюйтесь точніше та влучайте в ціль раніше суперника завдяки технологіям NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex та NVIDIA Broadcast.


Технологія NVIDIA DLSS пришвидшує частоту зміни кадрів та покращує якість графіки в іграх. Вона надає геймерам запас продуктивності для гри з максимальними налаштуваннями трасування променів та дозволяє підвищити розділову здатність зображення.


Технологія NVIDIA Reflex забезпечує мінімальну затримку системи та найшвидший її відгук. Вона підтримується моніторами NVIDIA G-SYNC та надає геймерам унікальну конкурентну перевагу в змагальних іграх.


Інноваційний додаток NVIDIA Broadcast поєднав в собі апаратне кодування та декодування. Завдяки потужним можливостям штучного інтелекту прямі трансляції вдалось перенести на новий рівень. Для покращення якості звуку та відео у відеокарті використовуються такі ефекти як віртуальний фон, автоматична рамка веб-камери та видалення шуму мікрофона.


Відеокарта INNO3D GeForce RTX 3060 Twin X2 сумісна з програмною платформою NVIDIA Studio, яка розроблена спеціально для тих, хто працює з 3D і 2D графікою, професійною обробкою фото та редагуванням відео. Вона задовольнить потреби найскладніших графічних додатків.


Два 9-сантиметрові вентилятори з високоякісними підшипниками та оптимізованими лопатями забезпечують необхідне охолодження системи в режимі роботи 24/7, навіть при низькій швидкості вентилятора.


Лита металева задня пластина c великими прорізами надійно захищає відеокарту INNO3D GeForce RTX 3060 Twin X2, не затримуючи теплий потік повітря від вентиляторів.

12 249,00 UAH

Якщо ви ще не являєтесь нашим партнером, заповніть форму "Cтати дилером" і наші менеджери обовʼязково звʼяжуться з вами


Ваше замовлення було отримано.
Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Характеристики
Якщо Ви побачили помилку на нашому сайті, виділіть її курсором та натисніть Ctrl+Enter.