Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Така електронна адреса вже зареєстрована!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Сканер A4 Canon IRIScan Desk 6 (12MP, 60 стор/хв, MP3, WAV, USB, книжковий, чорний) (462005)

Сканер A4 Canon IRIScan Desk 6 (12MP, 60 стор/хв, MP3, WAV, USB, книжковий, чорний) (462005)

Код товару: 462005
Код ТДБ: 819692

Портативний сканер IRIScan Desk 6 з 12 МР HD камерою познайомить вас з інноваційним підходом до сканування. З ним ви зможете відсканувати будь-які документи до А4 формату – робіть електронні копії договорів, полісів страхування, нотаріальних та інших документів, фотографій, квитанцій, візитних карток, пластикових посвідчень, ID, кредитних карт.


Сканер IRIScan Desk 6 допоможе вам швидко та якісно перевести книгу в електронний формат - просто перегортайте її сторінки. Завдяки вбудованому таймеру, розумній технології корекції країв і згладжування зображення, а також, автоматичному визначнику перегортання сторінок і пальців, сканер за 1 секунду зробить якісну копію розвороту книги та експортує файли в JPG, ePub чи PDF формат.


Додаткові програмні забезпечення значно розширяють можливості сканера IRIScan Desk 6. З Readiris Corporate ви зможете конвертувати свої відскановані документи в аудіофайли формату MP3 та WAV. Унікальна допоміжна технологія синтезу мовлення (TTS) робить можливим почути їх людям з вадами зору або дислексією.


Сканер IRIScan Desk 6 стане приємним відкриттям для організаторів дистанційних навчань та курсів. З цим багатофункціональним сканером ви зможете з легкістю створювати пояснювальні відеоролики, демонструючи при цьому свої навчальні матеріали. Cканер сумісний із Zoom, Team, Skype і Google.


Сканер IRIScan Desk 6 здивує вас своїм стильним виглядом та ергономічним дизайном – його легко переносити та встановлювати на робоче місце. Цей компактний багатофункціональний сканер допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне робоче середовище.

11 899,00 UAH

Якщо ви ще не являєтесь нашим партнером, заповніть форму "Cтати дилером" і наші менеджери обовʼязково звʼяжуться з вами


Ваше замовлення було отримано.
Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Характеристики
Якщо Ви побачили помилку на нашому сайті, виділіть її курсором та натисніть Ctrl+Enter.